måndag 24 januari 2011

Nana

Sist och minst är Nana!


Tjockis på balkongen

Nana kommer, som jag skrev i Nimbus inlägg, också från katthemmets jourhem. Det som gjorde att vi föll för henne på bild var att hon såg ut som en liten snöleopard för hon såg så ljus ut i pälsen som liten. Det var nära att vi inte fick henne då det var någon som hade visat intresse före oss men det visade sig att personen hade ångrat sig. <:

Nana 4 veckor gammal

Titta på de små prupptassarna! <333 Hon var så söt när vi var till jourhemmet och skulle plocka upp dem för när jag fyllde i kontraktet så smög hon upp bredvid mig och satte sig alldeles intill och kollade vad jag höll på med. ; U;

Nana är den värsta kelgrisen någonsin. Hon ska vara med överallt och verkligen pressar sig in under händer och armar för att man ska kela med henne. Om man ignorerar henne (speciellt när man ska sova) så lägger hon sig ner, stirrar på en och sträcker ut tassen och petar en i ansiktet! <.< Om man fortsätter att ignorera så åker klorna ut så då är det bäst att ge henne lite kel, i alla fall om man inte vill vakna med fyra klor i läppen.

Påskatt deluxe

Hon älskar allt som har med påsar och kartonger att göra. IKEA's blå kassar är en stor favorit så varje gång vi tvättar måste vi ha extra koll så att inte Nana följer med ner i källaren av misstag (haha MISStag...). Kartonger ska hon alltid sitta på. Så fort det kommer in en ny kartong eller låda av något slag i lägenheten så är Nana där på tre röda och sätter sig uppepå och ser allmänt supernöjd ut.

Nana var den första katten som vi kastrerade och hon mådde även sämst. Tror att den veterinären vi var tvungna att gå till inte riktigt visste hur man mäter narkosen. <.< Jag filmade fyllenana då hon såg fett rolig ut när hon kravlade runt på golvet. :'3



Utöver detta så älskar Nana att vara ute på balkongen. Hon är även den enda av katterna som varit utomhus i koppel men det var ingen höjdare då hon var mest rädd för hela upplevelsen. Hon är även proffs på att lägga sig på knepiga ställen.

Nana i det gröna

Nana i badkaret

Nana i skåpet

SLUT!

// Grim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar