söndag 19 september 2010

Saker för försäljning på WhateverCon

Snörvel och host.

Någon sorts förkylning har börjat överta min kropp men jag ska inte låta den vinna! Inte mitt i praktiktiden iaf. Slår vad om att om jag skulle missa några timmar pga sjukdom så får jag göra fler dagar för att jämna ut det. = 3=

MEN! Här kommer bilddumpen jag lovade. Håll i hattar och boxershorts för nu kör vi~
Allt som är med här kommer finnas till försäljning på WhateverCon 1-3 Oktober:

Massor av hårspännen. Jag hade en massa silikon kvar i spritspåsen när jag vad klar med... vaddetnuvar, så jag passade på att göra en hel drös av dem. <: Kakor, kompletta med cheesy ord. Hängsmycken.

Cupcakes gjorda med Fuwa Fuwa gräddlera. Gillar inte det materialet, alldeles för skört för min smak. De blir säkert nån sorts hängmycken.

Munkar! Den vita blev failfailfail, försökte få färgen tjockare med nåt medel men det spädde mest ut färgen ännu mer. - 3- Den grön-bruna är helt okej. Handgjort strössel också. Nyckelringar eller hängsmycken.

En efterätt som kanske låter gott? Stack ner en säkerhetsnål så om man vill kan man ha det som halsband eller hängsmycke av annat slag.

Framsidan.

Macaroons. Den gröna kommer nog bli del av något större (DS-skal eller mobil), den gula blir hängsmycke.

DS-skal som jag gillar skarpt.

DS-skal med lite annat utförande på grädden.

Kakor, cupcakebottnar och glasskulor som kommer bli nya saker inom kort! Inte många dagar kvar nu innan konventet så det gäller att jobba på eftersom det tar ca 2-3 dagar för silikonet att torka. Nu ska jag fixa mig något att äta innan jag far iväg till praktiken. Hoppas jag inte dör ikväll bara. <.<

// Grim

måndag 13 september 2010

Långt mellan inlägg

Desu neee?

Idag börjar min praktik på kirurgavdelningen i Gävle så förhoppningsvis kommer jag ha mer tid över till att blogga eftersom jag antagligen inte kommer kunna jobba något utöver det. Över helgen har det hänt massor; i Fredags var jag hos bror min för en förkväll med god mat och Marduk, Lördagen spenderades (bakfull) i Stockholm med brorsan och avvslutades med Marduk på scen och en helgalen resa hem i 140 på E4'an. Söndagen vigdes åt WEcon-möte i Gävle tidigt på morgonen och sedan cupcake-bakande hos en vän ute i skogen. Omnomnom, cupcakes~

Såååå blev inget dekorerande. .___. Gjorde ett nytt DS-skal förra veckan med massa rosa saker och annan design på grädden, men känner att det är onödigt att lägga upp bara en bild när det säkerligen blir fler saker denna vecka. Det är alltid roligare med ett stort inlägg med många bilder. <:

Såatteh, fler inlägg på ingång! Wecon börjar äntligen se ljuset i tunneln vad det gäller planering och förberedelser och min kaptensoutfit är till 50% klar. Jackan och hatten ska sys och en till beställning ska trilla in i brevlådan, förhoppningsvis idag. <:

SHIT IS AWESOME!

// Grim

lördag 4 september 2010

Busy fox is busy

Prupp.

Sjukt mycket som händer just nu. Skoluppgifter som ska in (vissa delar som jag är helt stumped på), praktik som ska oroas över, jobb hela helgen och massa annat skoj och onödigt vetande.

Jag har åtminstone lyckats få tid över till att glasera och lacka lite småmunkar så förrådet av decosaker är påfyllt. Jag fick även hem två beställningar till pysslet denna vecka, dels söta små cabochons och dels ny lera, pastellkritor och flytande sculpey som väntar på att bli provade. 8D Jag vill även testa att färga silikon så jag kan få lite roligare färg på grädde och glasyr och jag måste verkligen sätta igång att bygga ett lager till WECon. Jag har inga cupcakes alls, ett DS-skal och tre macaroonhängen. BLASPHEMY.

Förhoppningsvis så hinner jag göra något innan och efter jobbet imorgon (går eftermiddag 15-20.45) ohc så fort något blir klart så kommer det nya bilder!

Varulvslinserna var ASJOBBIGA förövrigt. De trillade allvarligt av ögat när jag försökte sätta i dem och rullade ihop sig och PLRRPLGPRRRPL. Tror inte att mina ögon tål saltlösningen de kom i eftersom det funkat mycket bättre med cirkellinserna nu och förut som kommer packade i små folieförpackningar. Jag har lagt varulvslinserna i min vanliga linsvätska nu och ska testa så fort jag har tid om det känns bättre, annars får det bli blåa dockögon på Silfverimperiets kapten.

// Grim

torsdag 2 september 2010

Linser

Ohohoho, fick hem två par linser häromdagen. Beställde från en aaaasbillig hemsida, två par effektlinser för typ 300 och gratis frakt! :D Sen tog det bara två dagar innan de kom hit också.



Superbekväma är de också. Nu kanske jag satte i de förra linserna åt fel håll eftersom informationen jag fick med dem var knapphändig, men de satt i vilket fall inte lika bra och det kändes när man hade dem i. Dessutom trillade en ur när jag satt i insläppet till WECon:02 så jag såg ut som en knarkare. INTE ROLIGT. Dessa nya däremot sitter som en dröm, glömde hela tiden bort att jag hade dem i så varje gång jag såg mig i spegeln så blev jag förvånad. :'3

Jag fick även hem dessa:

Vill se hur de ser ut med peruken nu, ffffff. Jag borde åka upp på stan en sväng och fixa linsburk. Och en pilatesboll. Vore fett bra att träna magen/ryggen samtidigt som man spelar tv-spel... Japp, det ska jag faen göra. Så fort jag ringt alla samtal som ska ringas idag.

//Grim