måndag 30 augusti 2010

Den som väntar,,,

Auugh, hatar att vänta på posten. xD Inte för att jag (med stor säkerhet) kommer få något paket idag, men man kan ju hoppas. 8D Vissa av sakerna skickades ju faktiskt i fredags...
En beställning som jag gjorde på Ebay kommer ta 6 TILL 8 VECKOR. BLARG. Så går det när man inte kollar upp de olika fraktsätten först. En bok var det, men turligt nog kommer jag få en liknande bok med ett av de andra paketen, som borde komma fram denna vecka, som är fullt med nya dekoprylar! Whatevercon-försäljning, här kommer jag~~~
Utöver de paketen så har jag beställt två par linser bara för att de var billiga som faen. Två par 3mån för lite drygt 300kr. @ 0@ Jag lade även en beställning på en konstnärshemsida vilken jag egentligen bara ville ha flytande sculpey från men de hade nån dum regel om att man var tvungen att beställa för över 200... sååååååaaatteh < w< blev lite lera och pastellkritor därifrån också. :'D SAKER JAG BEHÖVER. NÅNGÅNG. LOVAR.

Nimbus ligger och vaktar dörren och han säger till när det kommer post, så nu tänker jag se till att skriva klart skolarbetet innan jag ska lämna bilen på lagning. Det är dags att fixa hastighetsmätaren, annars kommer de gnälla öronen av mig på besiktningen.

Hoppas de som läser har bättre saker för sig än vad jag har! :'D

// Grim

lördag 28 augusti 2010

När spelen tystnar

Auuugh, assur på min PS3a just nu. Varför vägrar Heavy Rain att fungera? Jag är på tredje personen, på 'crime scene', och har provat att spela flera gånger men varje gång så laggar ljudet och senaste gången försvann det helt och sen HÄNGDE DET SIG FFFF.

Nej, orkar inte vara upprörd idag, alldeles för trött. Har raidat loppisar och plockat på mig Skönheten och odjuret på VHS, Pokémon Sapphire för att försöka komplettera samlingen, Tarzan till PS1 och en transportbur till Shin's mammas katt.
Sen for jag hem till föräldrarna så farsan fick byta olja i bilen och jag fick mat i magen. Så nu är både bilen och jag glada i magarna. <:

Nu hade jag tänkt göra skolarbete men är alldeles för trött i huvudet så det får bli imorrn. Tar och fyller i Göransonsska-fonden-blanketten då också. Jag ska städa undan alla saker jag burit hem som ligger i en hög innanför dörren och sen försöka ta mig ner till ICA och väga Krims paket och kanske köpa nåt gött till mig. Har jag fan förtjänat.

Toy story 3 är bra för övrigt, se den. Enda filmen ur den serien som jag faktiskt tyckte var bra.

// Grim

torsdag 26 augusti 2010

Ny kamera woowowowowoo

Japp! Äntligen har jag skaffat en kamera värdig mina kreationer! Hahaha :'D

Nejmen, MediaMarkt hade en systemkamera för 2k så varför inte tänkte jag, jag får ändå massa pengar från sommarjobbet denna månad. Så jag köpte den! Och den är asrolig! Love it änsålänge~

Några bilder från igår/idag:


Snyggaste katterna... :'3

Lite olika straps man kan få på grejerna. Dessa cupcakes är sålda förövrigt.

POP-ART-FILTER

Nytt DS-skal som jag gjort på beställning. Såhär i efterhand funderar jag på om jag skulle ha haft det åt andra hållet... <.<

Den 'hemliga' cupcaken som en kompis fick som avskedspresent igår. Hon ska nämligen till Umeå och plugga så tyckte hon skulle ha något med sig så att hon inte glömmer bort oss som blir kvar. :'3

Stört roligt att ta kort med kameran, kommer bli mångamånga bilder~

// Grim

söndag 22 augusti 2010

Macaroons

Jag kom att tänka på en sak: Om jag säljer massor innan WhatEverCon03 så kommer jag typ inte ha något att sälja där. :'D SÅ JAG PASSADE PÅ ATT GÖRA ÄNNU MER SAKER HEHÖ.



Behöver fortfarande en bättre kamera. Så fort det är ordnat så ska jag faen se till att ta bättre bilder på saker och ting. Nu ser de mest dassiga ut, speciellt i färgerna. Iallafall, en gumdrop i bakgrunden och en i förgrunden. Den framtill försökte jag täcka med fejksocker men det gick inte bra då jag inte fick ut speciellt mycket lim ur flaskan. = 3= Sen fyra macaroons med diverse fruktskivor och stenar uppepå och en randomass cupcake som jag gjorde mest för att få testa decosåsen. <: Jag har gjort en hemlig cupcake också~~

Nu ska jag rädda allt jag vill ha kvar från datorn till hårddisken eftersom jag med stor risk kommer behöva lämna in den på service igen. Batteriet fuckar och det går fortfarande inte att spela WAR eller kolla på videofiler eller streaming ordentligt. >:

// Grim

Update

Det är verkligen askul att mina grejer har börjat sälja! :D Motiverar mig till att sätta mig och pyssla oftare än förut. På bara nån vecka nu så har jag sålt den gröna cupcaken i tidigare inlägg, trion med cupcakes som jag gjorde för ett bra tag sen och även fått en beställning på ett DS-skal (som jag inte börjat på än, men det kommer!). Detta måste betyda en av två saker:

1. Folk älskar mina saker och är villiga att betala vadsomhelst för dem.
2. Jag har satt alldeles för låga priser så folk hoardar av mig och säljer för tredubbla. >8

Hahaha, konspirationsteorierna flödar. :D

Anyschmoo, idag tänkte jag spela NIER nu på dagen, sen ha en kort spastund i badkaret innan jag sätter mig och skapar igen. Tänkte göra några macaroons som man kan ha som hänge på mobilen eller väskan. <: Ska göra i ordning lite mobilband nu så det bara är att koppla på dem.

Ska försöka klämma in mat där nånstans också.

Justja! Vi hade Whateverconmöte igår! Oj vad flummiga vi var och vilken pepp! :D Men nu är hemsidan äntligen on the rise (vi har sagt det många gånger men nu är det på riktigt), på måndag ska räkningen för domännamnet bli betald och sedan är det bara för han som gjort sidan att fixa upp den och för Generalen att klippa till en liten text till framsidan. Jag säger till här också när sidan är uppe så får alla som läser spamma skiten ur alla forum där det kan tänkas finnas konventbesökare. ;D

Tror det är dags att sätta igång nu om det ska bli något gjort idag! O wO

// Grim

tisdag 17 augusti 2010

plats


Det här är min arbetsplats så gott som alla gånger jag sitter och dekorerar. Helst med en bra serie på storbild i bakgrunden. Denna gång var det senaste Sekirei, men filen fuckade sig mitt i och vägrade spelas upp så det blev några avsnitt HIMYM istället.

DS-skal + beställning

Gårdagen gick åt till att tvätta alla kläder vi äger (i princip, galet mycket var det) och lackning + dekorering. Riktigt nöjd med grejerna. <: Först så har jag fixat en cupcake till en kompis som ville ha en limegrön botten och limeklyftor i 'glasyren'. Så fort den torkat lite bättre så ska jag lägga på en klick grön deko-sås också:
Sen så knepade jag ihop en DS-skal som inte passar sig för de med små väskor. Macarooon~:


Bilderna är sämst, vill ha en ny digitalkamera nu. ; 3;

// Grim

söndag 15 augusti 2010

Söndag

Idag jobbade jag sista passet för denna vecka. 7-15 är faen inte nådigt... Turligt nog så är det bara fyra pass kvar på vikariatet nu och de ska avverkas efter en dags välbehövd ledighet imorrn. <:

Har äntligen fixat bilder på kartongen till SNES'et också så nu hoppas jag kunna få åtminstone någon hundring för den.

Har även passat på att lacka karamellerna och glasera munkarna jag bakade igår. Det ser bra ut med lacken än så länge så jag hoppas att det ska se till att färgen stannar kvar på lersakerna.

Hoppas att jag orkar/hinner sitta och dekorera lite med silikon imorgon mellan tvättomgångarna. Har två intressenter just nu och det är alltid bra med lite press. <:

Men nu ska jag hitta på något roligare än att sitta här. Kanske fortsätta på Nier? Eller tvinga Shin från datorn så vi kan fortsätta med FFIX... Var längesen vi spelade nu, vill veta vad som händer. D:

// Grim

lördag 14 augusti 2010

Bakat

Dagens skörd:

De som ser värsta vita ut är egentligen ljusrosa~

//Grim

torsdag 12 augusti 2010

Prince of Persia - The Forgotten Sands

Jag har haft en liten crush på prince of persia-spelen ända sedan jag provade Warrior within hemma hos en kompis när jag var liten och oskyldig och ba BLOD, MUSKLER, LÄTTKLÄDDA DAMER. :D
Kanske inte riktigt så. Men nuförtiden brukar det vara min reaktion varje gång de släpper ett nytt spel i serien. Tyvärr så har jag inte satt mig ner för att spela de som släpptes före PS2-versionerna men det kommer, det kommer. Än så länge är jag nöjd med vad serien har erbjudit.

Forgotten sands inleder med ett intro av galen grafik som lurar en att spelet kommer gå till historien med den. Tyvärr så är det enbart introt som är så välanimerat. Resten av alla dialoger och små filmklipp får en nästan att tro att man sitter på PS2'an igen. Hittade ingen bra bild att jämföra med men det här är vad ni har att vänta er till en början:

Varför kunde de inte ha gjort de mer vitala filmklippen lika snygga? D:

Miljöerna är dock mysiga och när man försöker klara av springa-hoppa-klättra-kedjorna så känner man genast att Ubisoft har gått tillbaka till det gamla. Prinsen får krafter som bland annat gör att han kan frysa vatten och ställa ruiner tillrätta vilket höjer svårighetsgraden till en riktigt behaglig nivå.
Detsamma kan inte sägas om striderna. Spelet bjuder på dålig variation med fiender och de slår dessutom i slow motion så det enda man behöver göra är att slå på alla knapparna samtidigt så går det bra. Har man otur så trillar man över kanten. Men så har aldrig striderna varit PoP's starka sida...
Storyn är... Nej, bara nej. Prinsens brorsa har inte sett tillräckligt många dåliga skräckfilmer för att fatta att man inte väcker upp en armé av döda krigare som varit förseglad i massor med år bara för att man får råstryk av en annan levande armé. Självklart så tar de över hans palats och SJÄLVKLART måste Prinsen städa upp röran. Forgotten sands ska dessutom utspela sig efter Sands of Time men jag märkte inte av några punkter som pekade på detta. Eller jo, han nämner Farah en gång. I hela spelet.

Det var ett kort men intensivt spel och överlag så gillade jag det. Tack vare att parkour-delarna var så pass grymma så kunde man ha överseende med den dåliga storyn och dryga striderna. Men jag rekommenderar att man försöker låna spelet först eller åtminstone hitta det billigare än vad tv-spelkedjorna säljer det för just nu för det är inte värt 5-600kr.

// Grim

måndag 9 augusti 2010

DS-skal

Fick hem en beställning på fem stycken crystal cases till DS lite idag så om det är någon som är sugen att köpa ett dekorerat skal (priset baseras på hur mycket saker man vill ha på) så är det bara att lämna en kommentar. <:

Skalen är som det jag använder själv och sitter exakt på DS lite. Det är bara ett simpelt plastskal och det skyddar mot exempelvis repor och smuts men inte så mycket mot stötar.

Rent skal:


Hur jag dekorerade mitt egna finns i ett tidigare inlägg men jag tar självklart emot önskemål om man vill ha något speciellt. <:

// Grim

fredag 6 augusti 2010

MAFFINS

Ny kärlek:


Får se hur lång tid det tar innan man blir äcklad av doften. :'3

måndag 2 augusti 2010

Almanacka

Jag införskaffade en ny almanacka. En skrikrosa. Väldigt stor skillnad mot den jag haft som var svart men siluetter av typ clowner på.
Tyckte inte den var tjejig nog så fram med prylarna! MAKEOVER!


Jag hittade resten av delarna till spritspåsen jag skaffade så jag provade en ny metod idag. Det var mycket lättare att göra iordning än när jag tejpade munstycken till silikonet men påsen gick sönder mitt i alltihop så jag fick spendera tjugo minuter med att få bort all silikon från händerna. Får bara skaffa starkare påsar så ska det nog gå bra.


Slutresultat Massor med choklad och rosa.




Rättade till lite på första hörnet i efterhand så det ser mycket bättre ut.

// Grim